Sacha Tempels in reactie op mijn blogpost over de bouw van haar website:

"Dat is inderdaad waar: flexibel met wp en flexibel met Yoga. Vandaag heb ik een workshop Vinyasa Flow gehad: flexibiliteit everywhere. Zoals je met wp je site helemaal kan maken als jij wil, zo kun je een yogales ook helemaal maken als je zelf wilt….zolang je maar wel het doel scherp voor ogen houdt. En dat is met het maken van een website ook het geval. Wat wil je bereiken?

Zoals Sankriet benamingen wellicht voor mijn zus vreemd in de oren klinken, zo zijn woorden als: ‘caching’, ‘filezilla’, ‘FireFox’ en ‘lossless’, voor mij echt een raadsel. Mooi hoe de wereld van SEO en de wereld van Yoga goed combineerde….en dan heb ik het eigenlijk over de samenwerking tussen mijn zus en mijzelf.

Wat fantastisch hoe Belinda meteen begreep wat ik voor ogen had, ondanks ik geen ‘SEO-taal spreek’ en zij geen Sankriet. Belinda kon mijn ongeordende, niet concrete ideeën en gedachten meteen omzetten naar concrete taal en ik zag mijn ideeën dan weer snel terug op het beeldscherm van mijn laptop; we hebben wat af ‘getelegramd’… Belinda schakelt snel, en daar houd ik van. Ze bewaart het overzicht en heeft ervoor gezorgd dat het resultaat boven mijn verwachting is. De website is namelijk ‘responsive’. Het werk achter achter de beeldschermen is van onschatbare waarde, als je een website wilt hebben met allerlei mogelijkheden.

Super bedankt zus!!!

‘Login and Namasté’, Sacha

Tempels Yoga & Qigong Logo
Tempels Yoga & Qigong

Als new kid on the block is het lastig om je naamsbekendheid op te bouwen, zeker in de boekhoud- en administratie branche.

Vanaf het eerste moment is Sagamore betrokken geweest bij easyZZP en hebben zij easyZZP geadviseerd en ondersteund bij het maken van een online marketingstrategie, het bouwen van de website, de zoekwoorden analyse, het schrijven van de content en de zoekmachine optimalisatie.

Wat voor ons een zwaarwegende reden was om met Sagamore in zee te gaan is de lange termijn visie. Veel online marketing specialisten kennen een trucje of pretenderen op korte termijn resultaat te halen.... daar gaat het ons niet om.

Wij willen een naam opbouwen, groot worden in onze tak van sport en lange termijn resultaat halen. Wij willen een aanbod waar onze klanten blij van worden en Sagamore helpt ons dit online op de juiste manier onder de aandacht te brengen.

Rodney-wie-zijn-we
Rodney Pikaar
Adviseur Ondernemersdesk EasyZZP

Belinda kan met recht tot een van de top SEO-specialisten in Nederland gerekend worden, buitengewoon vaardig en kundig in het toepassen en uitvoeren van zoekmachine optimalisatie tactieken. Belinda kan linkbuilding en content strategieën bepalen die leiden tot een uitstekende organische en concurrerende marktpositie voor haar klanten.

Belinda is slagvaardig ingesteld met een heldere en verfrissende 'no-nonsense' mentaliteit resulterend in uitstekende resultaten en dus tevreden terugkerende klanten. Naast haar uitstekende vakkennis en professionaliteit is Belinda een bijzonder fijn om mee te werken, serieus wanneer het werk hier om vraagt maar in voor een grap en een lach als het werk dit toelaat.

Sebastiaan Laan – InfographicsArchive.com
Sebastiaan Laan
Owner Infographicsarchive.com

Belinda is the best SEO advisor I ever done business with.

Ofcourse she has 'front-line' SEO knowledge and capabilities, but above all, she is able to convince strategic health care management of the specific business benefits of SEO, and of adopting a multi-channel marketing strategy.

0ffab7b
Milan Roeterink
Functioneel beheerder LifeRay at Parnassia Groep

Belinda is een online marketeer pur sang. Soms denk je bijna: "get a life" :-) maar dat heeft ze wel degelijk. Ze is heel goed in haar werk, weet haar klant te overtuigen van het belang hiervan en volgt alle veranderingen in haar vak op de voet. Daarnaast is ze een prettige 'collega' en weet de minder gevorderde onder ons te inspireren. Ik ken Belinda als een prettig mens met hart voor en professionaliteit in haar vak. Kortom: een uitermate prettige samenwerking waar ik veel van geleerd heb. Die ervaring stimuleerde mij tot het volgen van de SEO bootcamp.

De SEO bootcamp geeft praktische informatie waarmee je direct aan de slag kunt. SEO, contentmarketing, social media, het komt allemaal aan bod. Samenwerking tussen deze drie gebieden is van essentieel belang voor een goede online strategie. Daarnaast is er ruime aandacht voor Google Analytics, om de resultaten van de inspanningen te meten en op te kunnen sturen.

Dat vraagt voor mij nog wel een vervolgcursusje ;-)Voor mij is een vorm van 'continu bijscholing' sowieso een must. Want binnen mijn functie als contentmanager van verschillende (zorg) websites, kan ik alle online marketing ontwikkelingen niet bijhouden zoals een expert op dat gebied dat kan.

Ine Plompen – PsyQ Nederland
Ine Plompen
Contentmanager PsyQ Nederland